.:Besh People:.

26 September 2012

Kat mana nak dapat Fridge Magnet Negara Murah?

Salam..
sorry kawan2. lame menyepi. busy. ni free sket blh la update. saya lupa sepatutnya share dengan kawan2 kat mane nak dapatkan fridge magnet dari macam2 negara murah. kat post ni saya share semua nya ye. sorry lambat. enjoy.. :)

1.Three Ten Collections or search kat mudah.my (type je fridge magnet)
FM : Switzerland, London, New York, Canada, New Zealand, Barcelona, Australia
Harga : RM4-RM10

Kedai : Lot 72a(13) Amber Business Plaza 2, Jalan Jelawat 1, Bandar Tun Razak.
p/s : betul2 kat sebelah LRT cheras.

2. Fridge Magnet Handicraft Work
FM : macam2 negara, just name it
Harga : RM12-RM22
p/s: but its not original from overseas la. Sbb amoi ni buat sendiri. buatan malaysia. :)


3. S&J Gift Shop
FM : Paris, London, New York, Japan, India, Holland, Italy, & macam2 lagi
Harga : RM4.90-RM7.90

4. Kedai Craft Seri Timur, Central Market KL
FM : Malaysia
Harga : RM3


p/s: collection FM latest by August 2012. ni tak tambah FM Africa, Indonesia, Melaka, & Negeri Sembilan. Board ni pun mase ni tak d spray lg. btw, tq incik BF tolong cat kan ek.

p/s/s : kalau sy tau mane2 tempat murah lagi bakal di share. :)

2 comments:

~("_^)~Oh Ha-Ni said...

Assalamualaikum..
kat mana beli tempat letak fridge magnet tu.. :)

sHeLaBeSh said...

maaf lama tak berbloging... buat sendiri sis.. :-)

Post a Comment