.:Besh People:.

11 July 2012

Seashells Decorations

Salam.
Arini off day. lama meninggalkan blog. thats why macam2 nak update. nak jadikan cite, 2 minggu lepas aku balik umah kakak n abang ipar aku kat putrajaya. So, sembang punya sembang, abang ipar aku cakap kat Jalan Pasar KL ada jual fridge magnet macam2 negara.

Tapi bila aku sampai ceh, ada sayur, ikan.. memang pasar habis la. Disebabkan penat mencari n untuk tak menghampakan hati aku. Aku n bf g la berjalan2 kat deretan kedai2 kat situ. Ada la 1 kedai jual bekas2 kaca, plastik etc.

Then, aku pun sambarla 8 balang kaca kecik comei. satu rm1.30. tawar punya tawar dapatla RM1.20 satu. okla. tak sampai RM10. huhu

So, aku pun lancarkan DIY. aku asingkan seashells ikut pantai2 yang aku pernah pergi kat dalam balang ni. tapi tak habis decorate lagi.. nak ikat letak nama pantai kat luar balang tu..

DIY separuh siap.. hehe



sebenarnya idea datang dari sini. sila google search "seashells decorations" ye. banyak sangat options boleh pilih.


ok. hepi DIY kalian semua. :)


5 comments:

hayatunfadzila said...

wahhh.....nak satu buleh....=)

Rayyan Haries said...

best tuuuuu

sHeLaBeSh said...

Akak..
amik la semua..org letak kat umah kamu pun kan.
amik pinjam la. hehe

sHeLaBeSh said...

Hye..Rayyan. hehe
mmg best. setiap balang ade memori pantai yg penah d jejak .. :)

btw..thanx 4 visiting :)

Anonymous said...

salam... nak tanya mana ya beli balang kaca ni?? thanks

Post a Comment